Bel ons snel!

U mag ons altijd vrijblijvend bellen voor advies of een vrijblijvend gesprek.

0499-474419
Onkruid

Stinkende Gouwe

Stinkende Gouwe zult u regelmatig in uw tuin tegenkomen. U herkent het plantje makkelijk aan het gele/oranje sap wat vrijkomt wanneer u een stengel breekt van dit plantje.

Let bij het verwijderen uit uw tuin erop dat u de plant in zijn geheel uit de grond haalt. Dus probeer te voorkomen dat de wortels achterblijven!

Zevenblad

Zevenblad is een van de soorten onkruid die u zeker tegen zult komen in uw tuin! Het is een soort die zich vermenigvuldigt middels zaden maar ook met 'uitlopers' van de moederplant.

Wanneer u dus verlost wilt worden van Zevenblad in uw tuin, zult u moeten voorkomen dat de planten zaad kunnen verspreiden maar ook zorgen dat u de planten met wortel en al uit de grond haalt!

Brandnetel

Brandnetels zijn herkenbaar aan het prikkende gevoel wat ze geven wanneer u ze (per ongeluk) aanraakt. Ze komen vaak met meerdere planten tegelijk voor in uw tuin. Brandnetels kunt u makkelijk uit uw tuin verwijderen met (natuurlijk) handschoenen aan.

De plant laat zich gemakkelijk met wortel en al uit de grond trekken. De bladeren kunt u natuurlijk ook nog gebruiken om er soep van te maken of te gebruiken bij een pasta maaltijd.


Copyright: van Rijssel Hoveniers - Concept en design: Koll&Burg - Realisatie: Menno Slaats