Bel ons snel!

U mag ons altijd vrijblijvend bellen voor advies of een vrijblijvend gesprek.

0499-474419
Werkwijze
Ontwerp

Tijdens het eerste, overigens geheel vrijblijvende gesprek, wordt uitgelegd wat van Rijssel Hoveniers voor u kan betekenen. De basis van elke tuin is een goed ontwerp! Een ontwerp voor uw tuin laat u over aan van Rijssel hoveniers, uw tuinspecialist. Een tuin moet het karakter van een huis weerspiegelen. Het ontwerpen van een tuin is een creatief vak, men moet gevoel hebben voor ruimte en een levendige voorstelling van het eindresultaat. Van Rijssel hoveniers staat altijd open voor uw wensen en ideeŽn.

Het opmeten van uw tuin

Is er bijvoorbeeld een bouwtekening of plattegrond van de kavel,dan is dit erg handig. Dan gebruikt van Rijssel hoveniers deze als basis voor de tekening en hoeven wij de tuin niet op te meten. Mocht u dit niet hebben dan meten wij de tuin op.

Beplantingsplan

Als het tuinontwerp klaar is wordt er een beplantingsplan gemaakt. Wij zorgen voor een doordachte beplantingsplan. Er wordt gekeken naar de kleurencombinaties en bloeitijd, zodat iedere periode van het jaar tuin er mooi uit ziet. Ook kunt u uw voorkeur aangeven welke kleurstelling u eventueel wilt gaan gebruiken, of welke planten of struiken u graag in uw tuin wilt hebben.

Steeds meer mensen ontdekken dat de tuin een verlengstuk van de woning is. Wij willen ervoor zorgen dat u kunt genieten van uw mooie tuin.

U krijgt in eerste instantie een overeenkomst waar exact op staat tegen welk bedrag er een tuinontwerp gemaakt gaat worden. Indien van Rijssel Hoveniers de tuin aan mag leggen dan vervallen de ontwerpkosten. Indien van Rijssel Hoveniers het ontwerp voor u mag uitvoeren, wordt er in overleg met u, een aanvangsdatum gekozen.


Copyright: van Rijssel Hoveniers - Concept en design: Koll&Burg - Realisatie: Menno Slaats